Gammel gjestebok

Dette er gjesteboka fra websida vi hadde fra 2003 - 2017 på bardal.info. Den er arkivert her for eventuell seinere gjennomlesning.
mandag, november 11, 2013 - 23:52 av redaktør

Det er riktig at en gård er for mulig salg til nevnte pris. Salget gjøres også kjent gjennom en egen hjemmeside.
Det er flere hus og gårder som er solgt eller har byttet eier det siste året . Ingen av disse salgene er heller ikke tatt med her.

fredag, november 8, 2013 - 11:50 av Johan

Hey webmaster maybee You must update the site so everyone knows what is for sale in Bardal .I see the farm cost 14.000.000 kroner ... http://m.finn.no/commercialproperty/sale/ad.html?finnkode=43543348&…

fredag, november 8, 2013 - 11:24 av Johan

I see a farm for sale in Bardal what is the price from it ?http://langfors.no/

søndag, november 3, 2013 - 20:31 av Kent Lennart

Hei på deg.

Så var det herrens år 2013 snart over og 2014 står snart for døren. Og min lille julebutikk på nett er så smått åpnet :) I den anledning har jeg som i fjor laget kalendere for neste år. Disse kalenderene er Dere vel sånn smått blitt kjent med og jeg er takknemmelig for den hyggelige respons jeg har fått fra Dere der ute. Kalenderen er et kvalitetsprodukt når det gjelder papir,farger og utforming og bildene som har prydet de forskjellige måneder virker det som folk har vært fornøyd med :) I år som i fjor er det En med bilder fra vakre Helgeland.

En med natur og landskapsbilder fra Nærområdet (Bardal)

Og en kalender med mer stedsbestemte bilder fra Bardal. ( Bardalskalenderen)

Når det gjelder Helgelandskalenderen, vil det være bilder fra så vel kysten til Innlandet.( Alstahaug, Vefsn, Leirfjord, Rana, Lovund, Træna, Nesna, Herøy etc) og som vil være yperlig som julepresang til folk som bor på Helgeland eller som har tilknyttning til Helgeland men som kanskje ikke bor her lengre.

Eller til dem som bare vil ha en kalender med vakre bilder.

Så i år kan det da velges mellom 3 forskjellige knallfine kalendere :)

Hvis dette høres ut som det kan være av interesse, enten til seg selv eller som julegave til noen, så er det bare å sende meg en mail. Så ordner jeg resten. Kalenderene blir sendt i sikker embalasje og vil være deg i hende i god tid før jul.

Kalenderen koster det samme som i fjor - 210,- kr pr stk.

Interessert - ja da tar jeg imot bestillinger fra i dag.

I år kan du også om ønskelig bestille fine julekort med motiver fra Bardal. Da min/10 stk med konvolutter. Pris 130,- kr.

Doble kort med konv. 10 stk - kr 150,kr.

Det kan også kjøpes julekort som ikke har noe med Bardal å gjøre. Samme pris. Julekortene kan sees i et album på facebook siden min og der vil det komme flere etter hvert.

I alle malene av julekort kan det settes inn hvilket som helst bilde, så hvis dere ønsker et mere personlig julekort, så er det bare å sende meg et bilde pr mail,f.eks bilde av huset/ hjemmet ditt, barn ,barnebarn, eller hva som helst :)

Dere kan selvfølgelig og velge hva som skal stå skrevet på forsiden av julekortene, og om det skal være ferdig utfylt text på baksiden eller om det skal være blankt, for selv å skrive julehilsnen.

Dessuten har jeg Natur og Landskapsfotografi i glass og ramme, størrelse 30 x 40 cm, fin som gave, til en Julepris av 500,- kr.

exempler kan du se på min facebook side - alle landskapsbildene der er til salgs.

De sendes i sikker embalasje med posten. I nærområdet kan de sikkert også leveres på døra :)

Der finner du også linker til mine hjemmesider der Fotografiene mine kan sees.

www.kent-lennart.com/

Bestillingene bør gjøres i løpet av November så det blir god tid til å sende det ut før jul. Så hvis dette er noe du kunne tenke deg, så bestill gjerne så tidlig som mulig :)

Ellers håper jeg at alt står bra til med deg/Dere og at 2014 blir et fint og innholdsrikt år:)

Mvh Kent Lennart

fredag, september 13, 2013 - 13:58 av Tor Bakkland

Det gjelder kirkegården i Bardal. Er det ingen der i Bardal som bryr seg om denne plassen lenger.For over et år siden ble jeg lovet at det skulle settes i gang doning på steingjerde, ingen ting er gjort.Tregjerdet som ble tatt bort på austsida er bare slengt bak et annet gjerde. Jeg og noen andre har mange timer på kirkegården med raking og div ting i vår.Begge portene skulle vert reparert og nye lås.Noen av meneskene som var på utflyttarstevne i Bardal syns sikkert ikke at det så pent der ute Håper på en snarlig løsning.

fredag, august 9, 2013 - 22:58 av Torbjørn Sætre-With

Jeg er enig med deg Martin det var et trivelige dager i Bardal. Jeg synes de arrangementene jeg var på var bra har ikke noe arrangement so var det beste. Men stykket om Mastermo Tøbba var elt fantastisk det må fremføres igjen

mandag, juli 29, 2013 - 22:37 av Martin Jøsevold

Kjære alle sammen! Hjertelig takk for et strålende Utfløttarstemne. Dere var alle medvirkende til at suksessen ble formidabel. enten ved at dere på en eller annen måte deltok i forberedelser og/eller gjennomføring, eller dere kom på besøk. Jeg tror det må være veldig veldig lenge siden det har vært så mye folk i Bardal. I all fall så mange hyggelige, smilende og blide mennesker som denne siste uka.Det var god stemning alle vegne. Det gir glede og inspirasjon til oss som blir igjen når de besøkende drar, og forhåpentligvis også til dem som drar.
Jeg sitter igjen med en følelse av at årets stemne besto av en serie høydepunkter. Derfor ønsker jeg ikke å trekke fram noen spesielle arrangement. Enhver får avgjøre med seg selv hva hun/han likte best. Det er selvsagt et stort pluss å bli velsignet med et sånt overdådig vær. Og selvsagt gjorde været det enklere å skape suksess. Men ingen ytre omstendighet kan være avgjørende. Stemnet ville, med årets program, blitt en suksess, uansett. Nå gjenstår det å avslutte regnskap og fordeling. Men en rask estimering tyder på at vi (skulpturen inkludert) har hatt en brutto omsetning på godt og vel 300.000 kroner. Og selv om mye går bort, blir det en pen slump igjen til prositivt arbeid i bygda. Igjen: hjertelig takk for en strålende uke, og velkommen igjen! Ikke bare om fem år, men så ofte som mulig.

Med vennlig hilsen Martin

tirsdag, juli 23, 2013 - 22:45 av Red.

bardal.info ønsker bilder fra årets stemne som kan legges ut på galleriet. Bilder i jpg og ikke større enn 250 til 500 kb

søndag, juli 21, 2013 - 20:13 av Torbjørn Sætre

Jeg gleder meg til utflytterstemne

fredag, juli 19, 2013 - 19:23 av Jonas Torbergsen

For de som skal bli med på turen til Makjenhøla 22 juli, ta på støvler og klær som du ikke er redd for. Er litt vått og grisete der nede. Ta også med lommelykt hvis du har.

fredag, juli 12, 2013 - 01:09 av Red

Vi synes at Kent har gjort en flott jobb i forbindelse med skogingen . Håper at han kan få lov til å skoge rundt gammeltskola også.
Takk til Kent

Det er fint at noen gidder å skoge. Det er i ferd med å gro inn i hele bygda. Stå på

Trygve

torsdag, juli 11, 2013 - 10:59 av Kent Lennart Vassdal

Ang skogingen langs elstrandveien..
Har fått fortalt at det er noen "gubber" som momler litt i skjegget ang den kvist som ligger igjen i grøftene etter skogingen.

Bare til orientering til dem som måtte lure.

Da jeg ble forespurt om skogingen og sa ja - så var det en forutsettning at jeg/vi IKKE skulle ta rede på kvisten.

Vi skulle skoge, kvisten skulle vi la ligge igjen - for det skulle han som skulle inn med gravemaskin ta seg av/rydde opp i.

PS. Og så er det jo sånn at det er fult mulig for alle som vil, å gjøre en dugnadsinnsats. De som vil og går forbi kan jo ta med seg kvist å legge det på bålplassen.

lørdag, juni 29, 2013 - 14:45 av Martin Jøsevold

Hei Gulli og hele Bymanklanen!!
Joda, det blir campingplass til dere alle. Kato har en rekke plassser klar for vogner og bobiler og toalett og kjøkkentilbud like ved, så dere bør få et kjempetilbud. Vær hjertelig velkommen alle sammen til ei trivelig veke. Hils så mye til ho mor.

Mvh

Martin

onsdag, juni 26, 2013 - 15:24 av Gulli Byman Ruud

Hallo og god sommer. Nå nermer seg dagene med raske steg till utflöttar stemnet, og vi i Bymanklanen gleder oss veldelig til dette. Vi er fortsatt litt nysgerrige hvordan det går med campingplassplanene, om det blir noen camping og forstås at vi får plass med våre vogner. Jeg har lest programmet for uka og det kommer at bli en klaillersuka med noe at gjöre for alle. Då höres og sjåes snart. H Gulli

lørdag, mai 18, 2013 - 22:12 av Tor Bakkland

Jeg var på kirkegården i Bardal i dag.Der var det ikke mye raket og pyntet til 17.mai.Jeg har raket en god del løv fra lønnen til inngangsporten.Sekkene står bak huset

tirsdag, mai 14, 2013 - 17:03 av Torbjørn Sætre

Gleder meg til å feire 17.mai i Bardal

tirsdag, mai 14, 2013 - 08:16 av Roger Hagestuen

Hei!
Er det planlagt noe arrangement i Bardal 17. mai?

søndag, april 21, 2013 - 00:18 av Franziska Wika

Søndag, 5. mai gjester Vefsn-Ensemblet og kåsør Wangbrygga i Bardal. På programmet står en historietime om gamle handelssteder på Helgeland. Vefsn-Ensemblet består av 7 musikere som i ulike kombinasjoner presenterer tidstypisk musikk fra ulike epoker. Vi bringer med cembalo til bruk i barokkavdelingen og vi vil gjerne benytte bryggas piano i musikk fra 1800-tallet og nyere tid. Foredragsholder er Kjell øksendal.

fredag, april 12, 2013 - 11:01 av Redaktør

FILMPUB !
Fredag 26 april kl. 2000 er det FilmPub på Bardal Bygdehus.

Sky Fall m/James Bond

Alle rettigheter

Pop Corn og kinosjokoladen M hører også med.

Vi spiller The Who som intro til filmen.

Det blir også premiere på det nye filmlerretet .

Inngang kr. 100,-

torsdag, april 11, 2013 - 10:37 av Sölvi Byman

Nå naermer det seg stevnet med raskt tempo. Vi gleder oss veldig til turen nordover. Martin, tusen takk for saerlig hilsen og info om camping, det höres jo alldeles kjemepefint ut. Flott av Kato! Nå er vi også tre-fire familier som ikke har campingvogn, bla meg og Liliann m fam. Har du, (eller noen andre) muligens tips på overnattingssted i en uke? Hus som står tomt som er til utleie feks? Håper at det blir raskt vår hos dere nå, har forstått at det har vaert utrolig mye snö. Her "sörpå" har vi fortsatt minusgrader nattetid, men krokus og hestehov og lövetann blomstrer, så vi er et godt stykke på vei inn i våren.
Vennlige hilsener frå ho Sölvi

lørdag, mars 30, 2013 - 00:31 av Martin Jøsevold

Hei alle sammen og en spesiell hilsen til familien Byhman der borte i Sverige. Først av alt; en kjempetakk tilhyttegjengen som også i år ga oss en praktfull påskefest.Det begynner så smått å bli en enestående tradisjon dette at hyttefolket lager fest sånn av bygdefolket kan gå for å kose seg uten å måtte tenke forberedelser og etterarbeid. En spesiell takk til Vera og Martin på Solheim som har hatt det overordnede ansvaret de siste tre (?) årene. Jeg er redd dere ikke slipper med det. Takk også til de andre i komiteen. Så en spesialhilsen til familien Byman: Den 15. mai i fjor skrev jeg at jeg ikkke kunne love en profesjonell campingplass til årets utfløttarstemne. Jeg tok heldigvis feil. Kato er i full gang med å etablere et tilbud for folk med campingvogner eller bobiler, så alle får plass. Nå ba jo Kato meg om å vente med å fortelle dette til noe senere. Han var/er ikke helt trygg på at han kommer i mål. Men med mitt kjennskap til Kato har jeg full tillit til at han vil kunne yte god service i sommer. Han er en fantastisk ressurs for bygda. Ellers kan jeg jo glede folk med at Bardal har fått sin egen organist. Inger Lise har funnet seg leilighet på sentret hos Ketil. Og med egen prost på Solheim og organist på Myra er vi snart selvhjulpne hva det åndelige angår. Ellers begynner både 17. mai-programmet og andre vår- og sommerlige program å ta form. Mer om dette senere. For øyeblikket har jeg bare ett ønske: Mye regn sånn at all denne helvetes snøen forsvinner. Fortsatt god påske og god vår.
Mvh Martin

fredag, desember 28, 2012 - 20:42 av Torbjørn Sætre

Godt nytt år

fredag, desember 28, 2012 - 00:35 av ref

God jul og godt nytt år

tirsdag, desember 25, 2012 - 12:41 av Jonas Torbergsen

ønsker alle en God Jul!

fredag, desember 21, 2012 - 17:38 av Kent Lennart

Jeg glemte å Takke alle sammen der ute, som nok en gang har vært så utrolig kjekke å ville ha mine kalendere. Det setter jeg stor pris på. Tusen takk skal Dere ha :))

fredag, desember 21, 2012 - 17:36 av Kent Lennart

Så ble det ikke Dommedag denne gangen heller, og fint var jo det. For da kan vi jo glede oss til både pinnekjøtt ,Lutefisk og ribbe i Jula. Og ikke for å glemme Akevitten og glassene med rødt i. Trimturer i skog og mark med Rago skal det også bli, den gladeste turkamerat ever :) Det blir hyggelige stunder med familien, med pakker og julesang, kaker og knask. Og I påvente av neste Dommedag så ønsker jeg alle kjente der ute en fantastisk fin julefeiring og et like fantastisk nytt år :)

søndag, desember 2, 2012 - 00:12 av red

Hei Jonas
Flott film om Makjenhøla. Dette blir bra til stemnet neste år

fredag, november 30, 2012 - 19:05 av Jonas Torbergsen

Her er en video for de som er interessert fra i sommer når vi tok turen ned i Makjenhøla:

http://www.youtube.com/watch?v=1e0JB44q-jQ&feature=plcp

lørdag, november 3, 2012 - 23:35 av Kent Lennart

Hei på Dere.

Så var det herrens år 2012 snart over og 2013 står snart for døren. Og min lille hobby julebutikk er så smått åpnet :) I den anledning har jeg som i fjor laget kalendere for neste år. Disse kalenderene er Dere vel sånn smått blitt kjent med og jeg er takknemmelig for den hyggelige respons jeg har fått fra Dere der ute. Kalenderen er et kvalitetsprodukt når det gjelder papir,farger og utforming og bildene som har prydet de forskjellige måneder virker det som folk har vært fornøyd med :) I år som i fjor er det En med bilder fra vakre Helgeland.

En med natur og landskapsbilder fra Nærområdet (Bardal)

Og en kalender med mer stedsbestemte bilder fra Bardal. ( Bardalskalenderen)

Når det gjelder Helgelandskalenderen, vil det være bilder fra så vel kysten til Innlandet.( Alstahaug, Vefsn, Leirfjord, Rana, Lovund, Træna, Nesna, Herøy etc) og som vil være yperlig som julepresang til folk som bor på Helgeland eller som har tilknyttning til Helgeland men som kanskje ikke bor her lengre.

Eller til dem som bare vil ha en kalender med vakre bilder.

Så i år kan det da velges mellom 3 forskjellige knallfine kalendere :)

Hvis dette høres ut som det kan være av interesse, enten til seg selv eller som julegave til noen, så er det bare å sende meg en mail. Så ordner jeg resten. Kalenderene blir sendt i sikker embalasje og vil være deg i hende i god tid før jul.

Kalenderen koster det samme som i fjor - 210,- kr pr stk.

Interessert - ja da tar jeg imot bestillinger fra i dag.

I år kan du også om ønskelig bestille fine julekort med motiver fra Bardal. Da min/10 stk med konvolutter. Pris 130,- kr.

Doble kort med konv. 10 stk - kr 150,kr.

Det kan også kjøpes julekort som ikke har noe med Bardal å gjøre. Samme pris. Julekortene kan sees i et album på facebook siden min og der vil det komme flere etter hvert.

I alle malene av julekort kan det settes inn hvilket som helst bilde, så hvis dere ønsker et mere personlig julekort, så er det bare å sende meg et bilde pr mail,f.eks bilde av huset/ hjemmet ditt, barn ,barnebarn, eller hva som helst :)

Dere kan selvfølgelig og velge hva som skal stå skrevet på forsiden av julekortene, og om det skal være ferdig utfylt text på baksiden eller om det skal være blankt, for selv å skrive julehilsnen.

Dessuten har jeg Natur og Landskapsfotografi i glass og ramme, størrelse 30 x 40 cm, fin som gave, til en Julepris av 500,- kr.

exempler kan du se på min facebook side - alle landskapsbildene der er til salgs.

De sendes i sikker embalasje med posten. I nærområdet kan de sikkert også leveres på døra :)

Der finner du også linker til mine hjemmesider der Fotografiene mine kan sees.

www.kent-lennart.com/

Bestillingene bør gjøres i løpet av November så det blir god tid til å sende det ut før jul. Så hvis dette er noe du kunne tenke deg, så bestill gjerne så tidlig som mulig :)

Ellers håper jeg at alt står bra til med deg/Dere og at 2013 blir et fint og innholdsrikt år:)

Mvh Kent Lennart.

tirsdag, august 7, 2012 - 10:28 av Maria Selnes

Er det noen som savner en svart langhåret katt i Bardal?

fredag, juli 27, 2012 - 11:01 av Redaktør

Det er mulig å ligge ved flytebrygga. Betaling pr. døgn i egen kasse ved kaia.

fredag, juli 27, 2012 - 05:26 av Roar Johansen

Hei, vi har tenkt oss til Bardal med båt, hvordan er fortøyningsforholdene hos Dere?

fredag, juli 13, 2012 - 22:21 av Red.

Hei Tor.
Det er planer om en liten dugnad med å bygge opp (deler av ) det gamle steingjerdet. BLM skal prøve å sammenkalle en del folk til dette arbeidet i løpet av sommeren . Når det gjelder arbeid for øvrig så er det fritt fram for alle som vil

fredag, juli 13, 2012 - 21:39 av Tor Bakkland

Det gjelder kirkegården i Bardal:
Det er jo en skam å ha det slik som det er idag.Har skrevet brev til kirkevergen og sent bilder,men de sier at de ikke har penger.Går det ikke ann å få til en slags dugnad for å pynte opp for eks.inngangspartiet,steingjerde osv.osv.

onsdag, juni 20, 2012 - 06:33 av Trine Breirem

Takk til dere som har tatt kontakt. Da blir det en tur innom vakre Bardal i sommer!

søndag, juni 10, 2012 - 00:46 av MartinJøsevold

Hei Trine Breirem! Jeg går ut fra at dine formødre og/eller forfedre opprinnelig kom fra Breiremman. Du og dine er selvsagt hjertelig velkommen innom Bardal på veien nordover. Det enkleste er selvsagt å ta direkte kontakt med meg (48248468), men også en tur innom Wangbrygga kan gi dere god informasjon. Vi skal i allfall gjør alt vi kan for at dere skal få all den informasjon dere søker.
Velkommen!!

Mvh

Martin Jøsevold

fredag, juni 8, 2012 - 22:31 av Trine Breirem

Jeg ser i galleriet at det ligger bilder av min bestefar Johan Gerhard Breirem og oldefar Nils Johnsen Breirem. Siden jeg skal nordover på bilferie i sommer hadde det vært morsomt å vite hvor bestefar bodde i Bardal så jeg kunne se huset hvis det fremdeles står? Er det noen som vet hvor han bodde?
Mvh Trine Breirem, Porsgrunn

tirsdag, mai 29, 2012 - 20:35 av Redaktør

Tidligere har det vært mulig å kjøpe fiskekort på Wangbrygga...i år vet jeg ikke......

tirsdag, mai 29, 2012 - 10:44 av Tore Hansen

Hadde tenkt å fiske litt i elva i sommer, Fra wangbrygga kanskje helt opp til riksvei brua. Hvor kan jeg kjøpe fiskekort?

torsdag, mai 24, 2012 - 17:24 av sture byman

Tack for hilsner og svar på mitt innlegg i gesteboka. Det höres fint ut Martin dette med Helsehuset der det jo finns tillgang till både dusj og bastu.På vegne av hele Byman slekta önsker vi alle Bardalsväringer en riktig god sommer.

tirsdag, mai 22, 2012 - 16:13 av Torbjørn Sætre

Det var en flott 17.mai feiring og kirkejubileumsfeiring

torsdag, mai 17, 2012 - 12:41 av Janne Bakkland

Gratulerer så mye med dagen , ha en fin 17 mai feiring !

tirsdag, mai 15, 2012 - 16:53 av Martin Jøsevold

Gode Sture!
Takk for strålende innspill. Jeg vet jo ikke om vi er i stand til å etablere en profesjonell campingplass til neste års utfløttarstemne. Men, du og hele familien Byman med hosliggende koner og menn kan være forvisset om at vi skal finne overnattignsløsninger for alle sammen. Jeg tror hele Bardal - om ikke annet - åpner gårdsplass eller andre parkerignsplasser til campingvogner eller bobiler. Hvilke hus som er ledige neste år vet vi ikke i dag, men også Helsehuset er aktuelt med sengeplass for mange og badstu og dusj og parkeringsplass for mange campingvogner på tomten. Som sagt vi gjør alt for at familien Bymann skal få det så behagelig som råd. En varm hilsen til hele slekta i Sverige og aller mest til Asbjørg.

mandag, mai 14, 2012 - 20:47 av sture byman

I forbindelse med konfirmasjon i går i Källby Sverige var så godt som hele Byman, Ruud Frisèn og Larsonslekta samla. Diskusjon omkring neste års utflöttarstemne kom opp og mange av de tillstedevärende har planer om å legge ferien sin da og delta på stevnet. Det som kan väre ett problem er å få tak over hode disse dager da det er mange som kommer "heim" just disse dager. Ett forslag og önskemål er att det beredes plass till å sette opp campingvogner med mulighet for oppkoppling till ström. Närhet til taoletter og dushmuligheter er også nödvendig. Så hvorfor ikke ta sjangsen å starte Bardals förste campingplass.Med dette på plass er jeg sikker på att mange vill legge sin ferie i Bardal og delta på stevnet. Ser fram imot fine dager i Bardal og til å treffe gamle og nye venner.

tirsdag, mai 8, 2012 - 23:31 av Redaktør

Enig at vi ikke skal benytte Facebook som informasjonskilde....den kan sikkert suplere men www.bardal.info bør være hovedsiden for all info.

mandag, mai 7, 2012 - 23:32 av Ikke Facebook er du snill...

Det er trolig på tide å legge ned hjemmesiden til Bardal. Dersom informasjon til Bardals befolkning skal kanaliseres gjennom Facebook har denne siden ingen misjon lengre.......Legg den ned!!

lørdag, mai 5, 2012 - 22:49 av Naika

For alle som er ikke i facebook: Turmarsj blir den 13.mai klokken 11 til Borgen!

torsdag, april 5, 2012 - 21:09 av Jonas

God Påske.

lørdag, mars 17, 2012 - 14:06 av Torjørn Sætre

Jeg gleder meg til Kirkejubileum og 17.mai feiring i Bardal.
Det blir koselig å være i komiteen

torsdag, februar 16, 2012 - 00:19 av Martin Jøsevold

Hei igjen!
Takk til Torbjørn og Trygve for god støtte. Nå gjelder det bare å omsette all støtte og entusiasme til praktisk handling. Jeg kommer nettopp fra et fellesmøte for fire av bygdas lag. Der ble vi enige om å gå i gang med å realisere prosjektet "bygg lørdagskafeen" (ja, det er jeg som har gitt prosjektet det navnet, men det dekker litt av planene) Vi ble altså enige om å gå i gang med å dele av det klasserommet som i dag huser trimrom, stoler og bord, samt en umasse skrot og skrammel. Vi skal bygge en lettvegg som deler det store rommet i ett lite trimrom og et større som skal være et kosested der de fire lagene for ekssempel kan arrangere lørdagskafeer. Men vi må starte med rydding. Og første ryddesjau går av stabelen mandag 27. februar kl. 19.30. Da håper vi at noen tar turen. Dette er bare begynnelsen av ryddesjauen. Vi fortsetter utover våren med det oppussede rommet i gammelskolen sånn at det flotte klasseromemt igjen kommer til heder og verdighet. Det betyr at mange må stille opp utover våren og noen må kjøre skrot til Shmil. Jeg synes ikke vi skal gå for de store bålene. Det er for det første ulovlig, det miljøkriminalitet og jeg synes ikke bygdas lag skal gå i spissen for sånt. Det er dårlig omdømmebygging. Og bygda trenger et plettfritt omdømme i kampen om smulene.

Så til vårens andre store vakre eventyr: 17. mai og kirkejubileum. Bardal kirke fyller som kjent 125 år i år og bygdas vakreste bygning skal og bør feires på en skikkelig måte. Jeg er som kjent ingen kirkens mann, men kirkebygget i Bardal har en kulturhistorisk betydning, og uansett hva man måte mene om det som sies av presteskapet der inne, bør vi alle slå ring om huset. Jubileet blir altså feiret den 17. mai, så årets feiring blir ekstra storslagen. Derfor trenger vi en ekstra stor og entusiastisk komite. Biskop Tor B. Jørgensen og prost Olav Rune Ertzeid og ordfører Magnar Johnsen kommer for å kaste glans over jubileet. De skal føle og vite at de er hjertelig velkommen til Bardal. De må derfor få oppleve noe av vår storslåtte 17. mai-feiring. Tidligere stortingsmann, leder av kirke og utdanninskomiteen, Rolf Reikvam, har sagt ja til å holde 17. mai-talen og vår alles kommandør Einar Ebbesen som gjorde en strålende innsats ved bautaen på kirkebakken i fjor, har sagt at dersom vi ikke får noen andre, gjentar han gjerne fjorårets forestilling. Men som sagt vi trenger mange hjelpende hender. Og så trenger vi at alle mobiliserer slekt og venner til å feire grunnlovsdagen og jubileet i Bardal. Og det hele skal avsluttes med pubkveld med mye godt attåt på brygga. Vi arbeider også med å få på plass en konsert der. Enten blir det barokk-pub, eller så blir det pols-pub, så kirken skal bli skikkelig feiret. I begynnelssen av juni blir det operette-pub på brygga. Vi husker jo alle for en flott kveld det var da operapuben gikk av stabelen i august 2010. åshild lager god mat og musikerne og sangerne gir oss et streif fra Orfeus til Sound of Music. Så vi har mye å glede oss til. Så da anser jeg surmulingen formelt avsluttet og alle stiller i arbeidet for å gjenreise og videreføre bygdas mange gode egenskaper. Velkommen skal dere være!

mandag, februar 13, 2012 - 19:16 av Torbjørn Sætre

Hei
Nei Bardal kan ikke miste ungdomslaget. Bardalsfolket må så sammen for at bygda skal oveleve.

mandag, februar 13, 2012 - 15:23 av Redaktør

Takk til Martin
Jo, det er korrekt det som Martin her skriver om . Jeg tror mange ikke har hatt lyst til å være med på samarbeidet i bygda lengre nettopp på grunn av surmuling og missnøye. Må innrømme at jeg ble en smule overrasket på årsmøtet der det ble tatt opp en sak om,..trengte bygda et ungdomslag eller bygdehus ..om det huset vi har var det rette ?????....hva med å snu litt på problemstillingen...hva ville Bardal vært uten det ungdomslaget vi alle kjenner....huset som sådan spiller vel ingen rolle, det er aktiviteten og samholdet som teller.

En gang i tiden ble Bardal lagt merke til nettopp pga aktiviteten og samholdet....nytter ikke å ha 200 venner på fjesboka, det gir ingen effekt.....vi må møtes på andre arenaer.

mandag, februar 13, 2012 - 00:53 av Martin Jøsevold

Gode venner!
Nå begynner det å bli langt mellom innleggene fra venner av Bardal. Betyr det at ingen har noe å si? Tidligere i vinter gikk det en serie på NRK TV som het (så vidt jeg husker) Uten grenser, om en gjeng handicappede mennesker som tok seg opp til toppen av Snøhetta for egen maskin og med hjelp av hverandre. Uten fellesskapet hadde man ganske sikkert ikke kommet seg opp til fjells. Det slo meg bare plutselig at denne gjengen har mye til felles med Bardal. Selvsagt er vi som bor her ikke fysisk handicappede i tradisjonell betydning. Men vi er i sosial sammenheng handicappet. Vi bor ikke og gjør ikke sånn som vi skal. Vi er ikke urbane nok. Vi faller gjennom i de fleste tester. Men, og det er poenget, det er ikke vi som har definisjonsmakten. Vi blir betraktet og vurdert og framstilt etter helt andre kriterier. Det er helt andre menesker som har makt til å si hva som er rett og bra. Vi som bor i Bardal er prisgitte andre krefter enn dem vi selv har kontroll over. Vi er altså avhengig av at vi selv evner å stå fast på hva vi mener er bra. Vi har valgt å bo her, fordi vi finner verdier her som vi ikke finner andre steder. Men vi er få, og våre standpunkter slår i liten grad gjennom i storsamfunnet. Derfor er vi på mange måter akkurat som gjengen som slåss seg opp til Snøhetta. Vi slåss også mot alle odds. Men, og det er hovedsaken, hvis vi lærer av Snøhetta-gjengen og hjelper hverandre, så kommer også vi til toppen, eller sagt på en annen måte: vi overlever som bygd. Men, hvis vi ikke hjelper hverandre som Snøhetta-gjengen gjorde, er vi dømt til å tape. Hva betyr så det konkret? Jo, vi møter opp på alle arrangement. Vi stiller opp i komiteer, vi er i det hele tatt aktivt med på å bygge bygda og skaper entusiasme. Nå er jeg lei av å å savne de samme naboene hver gang det foregår arrangement på bygdehuset. Drømmen om det gamle ungdomshuset må vel være død nå? Huset er nedbrent!!! Det eksisterer ikke lenger. Og uansett hvor uenig vi var i at aktiviteten ble flyttet til skolen, så nytter det faktisk ikke å surmule lenger. Nå handler det om å hjelpe hverandre til toppen av Snøhetta!!! Uansett om vi ikke synes at naboen er Guds gave til fellesskapet. Nå handler det om å gjenskape dugnadsbygda, gledesbygda, bygda som fikk til noe som imponerte alle andre. I morgen kveld skal jeg skrive om noen av de planene som ligger på vent. Vær med til toppen av Snøhetta. Vi så alle hva det betydde for deltakerne!! Jeg tror faktisk at Bardal trenger en sånn følelsesmessig opprusting.

fredag, desember 30, 2011 - 11:00 av Jorid Jøsevold

ønsker alle Bardalsværinger et godt nyttår. Fra Jorid og Tore på Blyseth

onsdag, desember 28, 2011 - 16:31 av red.

Hei Roger...
Støtte til veilys kan gjøres ved å kontakte Hanne Andersen Nikolaisen på e-post:

hannea.nikolaisen@hotmail.com

onsdag, desember 28, 2011 - 13:29 av Rita Andersen

Hei sender en hilsen til alle kjente og kjære i Bardal.God jul og Godt nyttår.Gleder oss til sommer på Bardalsøya.

søndag, desember 25, 2011 - 01:47 av Roger Hagestuen

Hvilket kontonr kan jeg betale inn til om jeg vl støtte aksjonen for veilys? Jeg er på øvre Breimo hver sommer og kan tenke meg å støtte dere. Men må da ha et kontonr for å få overført penger.
Mvh

Roger Hagestuen

søndag, desember 25, 2011 - 01:15 av Vidar Westgaard

God Jul til alle i Bardal og omeng.

lørdag, desember 24, 2011 - 22:36 av red

God jul til alle brukere av gjestebok

lørdag, desember 24, 2011 - 17:42 av Johan

Hei alle sammen :) God Jul og Godt Nytt år ! hilsen fra Holland

mandag, desember 19, 2011 - 21:55 av Torbjørn Sætre

Hei alle Bardalsværeinger
ønsker alle ei god jul og ett godt nytt år

mandag, desember 19, 2011 - 19:25 av Gry og Bjørn Erik

Hei alle sammen!
ønsker ale sammen en riktig god jul og ett flott nytt år!!!

mandag, november 14, 2011 - 23:47 av Redaktør

Det går sikkert ann å få dette til. Styret i BUL må gjøre et vedtak om at det skal sendes meldinger om aktivitene via SMS og hvordan kostnadene til dette skal dekkes inn.
www.bardal.info har pr. dags dato ikke noe system som takler en slik tjeneste.

mandag, november 14, 2011 - 21:38 av Sigurd Langfors

Det hadde vært kult å fått melding på sms over aktiviteter i laget. Flygebrev har en lei tendens til å fly sin vei!

søndag, oktober 30, 2011 - 22:01 av Torbjørn sætre

Takk til all som kom i min farfars 100 årsdag

torsdag, oktober 27, 2011 - 20:38 av Torbjørn Sætre

Takk for hilsen til min bestefar.
Han blir 100 år 28. Men det skal

feires lørdag 29.

tirsdag, oktober 25, 2011 - 23:21 av Kent Lennart

Hei :) Disse 3 kalenderne og Julekortene kan bestilles frem til den 15 November. Okei :)

tirsdag, oktober 25, 2011 - 23:15 av Kent Lennart

Hei på deg. Så var det herrens år 2011 snart over og 2012 står snart for døren. Og min lille hobby julebutikk er så smått åpnet :) I den anledning har jeg som i fjor laget en såkalt Bardalskalender for neste år med natur og landskapsbilder fra Nærområdet (Bardal)
I år som i fjor, har jeg også laget en kalender med mer stedsbestemte bilder fra Bardal, samt 1 kalender med bilder fra vakkre Helgeland.... Der vil det være bilder fra så vel kysten til Innlandet.( Alstahaug, Leirfjord,Rana,Lovund, Træna,Nesna etc)

Så i år kan det da velges mellom 3 forskjellige knallfine kalendere :)

Hvis dette høres ut som det kan være av interesse, enten til seg selv eller som julegave til noen, så er det bare å sende meg en mail. Så ordner jeg resten. Kalenderene blir sendt i sikker embalasje og vil være deg i hende i god tid før jul.

Kalenderen koster det samme som i fjor - 210,- kr pr stk.

Interessert - ja da tar jeg imot bestillinger fra i dag.

I år kan du også om ønskelig bestille fine julekort med motiver fra Bardal. Da min/10 stk med konvolutter. Pris 130,- kr.

Doble kort med konv. 10 stk - kr 150,kr

Det kan også kjøpes julekort som ikke har noe med Bardal å gjøre. Samme pris. Julekortene kan sees i et album på facebook siden min og der vil det komme flere etter hvert.

Dessuten har jeg Natur og Landskapsfotografi i glass og ramme,størrelse 30 x 40 cm, fin som gave, til en pris av 500,- kr.

exempler kan du se på min facebook side - alle landskapsbildene der er til salgs.

Der finner du også linker til mine hjemmesider der Fotografiene mine kan sees.

www.kent-lennart.com/

Ellers håper jeg at alt står bra til med deg/Dere :)

Mvh Kent Lennart.

Bedriftsnavn - Bardal.

KLV Photography

www.kent-lennart.com

søndag, oktober 16, 2011 - 23:51 av Redaktør

Jeg er helt enig i kritikken fra Naika. De opplysningene som ligger i kalenderen er gitt fra styret i Ungdomslaget og det er kun styret som kan gi beskjed om noe skal endres eller fjernes fra kalenderen. Det som ligger i kalenderen av aktiviteter knyttet til Bardal Ungdomslag ,er lagt inn i henhold til en aktivitetsplan som styret i Ungdomslaget har vedtatt.

fredag, oktober 14, 2011 - 14:02 av Naika

Det blir ikke Ungdomsfest i morgen. Skulle være flott hvis noen oppdater kalenderen her. Jeg oppmøtet for exempel på den siste turmarsj- gikk helt alene på turmarsj... Den blir opplyst uten at det står på kalenderen her. Syns den skulle være lit mer aktuelt.

søndag, september 18, 2011 - 23:43 av Redaktør

Wangbrygga er stengt for sesongen 2011

søndag, september 18, 2011 - 13:37 av Robert K

Er Wangbrygga stengt for sommeren?

tirsdag, september 6, 2011 - 20:15 av Johan

I think fishing with nets is not good .Fishing with a fiske stange is much more fun...I have done that a lot . You have to do more work for it ....I have seen fishing people with a net in Norway they are i think not good for the nature want to sell the fishes or want to have there freezer full .
By the way heard a nice song on the radio !

http://www.youtube.com/watch?v=gsHU1F4P5zk

tirsdag, september 6, 2011 - 17:16 av Kent Lennart Vassdal

Javel du, så det har vi :) Hm.
Jeg kunne godt ha innrømmet det hvis så var tilfelle, men det er det IKKE. Jeg er derimot sikker på at de i Bardal som har ute sildgarn, fisker og håper på å få sild og ikke noe annet.

Og det jeg ville poengtere var at det må gå ann å kunne sette seg et sildegarn på fjorden her.

Og siden du fortsatt ikke tør å vise oss hvem du er, kan jeg ikke avslutte som deg, med takk for meg Hr...................

tirsdag, september 6, 2011 - 16:55 av John

hehe vi har allerede møttes :)
og selfølgelig inrømmer du ikke at du fisker etter ørret med sildegarn.

jeg ville bare poengtere at SNO er informert om garnfiske i og rundt bardal. takk for meg Hr. Vassdal

tirsdag, september 6, 2011 - 14:17 av Kent Lennart Vassdal

Ja, jeg ser med interesse at du innsinuerer at man setter sildgarn for å fiske ørret og Laks. Men er det en mulighet for at noen setter et sildegarn for å fiske Sild. Har du tenkt den tanken.Så, når jeg snakker om sildgarn og sild så MENER jeg SILD.For intet er som saltet,stekt,røkt og flaksild Oi oi oi :)Det blir jo med respekt å melde litt søkt av deg, liksom vite mine intensjoner ved å sette sildgarn.Bryter jeg loven, så får jeg stå for det.Joda det har nok forekommet en ørretpinne i sildgarnet, men det er ikke ofte og kunne gjerne vært den for uten.
Som jeg skrev i forrige innlegg, så er jeg også imot garnfiske i Bardalselva. Og det kunne vært artig å vite om du mener at det å sette seg et sildegarn på fjorden her, er et lovbrudd som kan rettferdigjøre en straff på 3 år :) så vil jeg nok minne deg på at det du foretar deg har en strafferamme det også. For så vidt, meg bekjent har INGEN anledning til å ta loven i egne hender, og foreta seg handlinger etter eget forgodt befinnende.De garnene som du har tatt opp - hvor er de ? Jeg går ut fra at de er levert til lensmannen som de skal - eller, finner man dem på FINN.NO

Når det gjelder fisken, ja ja, du virker jo så lovlydig at de har vel ikke blitt gylden i panna. Dette - bare for å minne deg på at garn som blir tatt - skal raporteres til lensmannen og leveres der. Det nytter ikke å leke fiskeoppsyn med selvoppnevnt politimyndighet.

Du skal se at vi treffes i fengselsporten en vakker dag - for sildefiske og garntjuveri.

Nå synes jeg vel at det også er på tide at du tar av deg Burkaen/Nikaben og viser oss hvem du er, og ikke gjemmer deg bak navnet John lenger.

Skulle hilst på deg da.

Men feigheten lenge leve.

søndag, september 4, 2011 - 18:56 av John

http://www.fylkesmannen.no/fagom.aspx?m=420&amid=2545908

søndag, september 4, 2011 - 18:51 av John

Sildegarn med masker på 32 mm eller mer satt mellom 1e mars og 30 september,skal væree minimum 3 meter under havoverflaten. og mange "tjuvfiskere" bruker sildegarn som unnskylding for å tjuvfiske ørret/laks. men det er jo synd hvis et sildegarn blir kuttet. men jeg personlig,ville selv ha kuttet et garn hvis jeg fant et,såfremt det ikke var ett "ekte" sildegarn. har dratt opp 6 garn i sommer i og rundt elvemunningen,alle ørretgarn,med ørret og laks i. fiskene satt ut igjen. 21 ørret og 3 laks! (4 døde fisker) Og det er flott å se at laksen er på vei tilbake til bardal. strafferammen for ulovlig fiske etter anadrome fiskearter er 3 år. jeg kan ikke fatte at dette er verd det for å fylle fryseren med laks/ørret! ta stanga fatt!!!

torsdag, august 25, 2011 - 12:22 av Redaktør

Fint innleghg fra deg Kent. Ja vi vet jo at ulovlig fiske har foregått gjennom generasjoner i Bardal og i den tida da Bardalselva virkelig var ei av de gode lakseelvene på Helgeland var det nok ikke mange som hadde bekymring for elva. Da kunne en enkelt fisker med ei standard "bambustrøa" ta opp 60 - 70 laks i løpet av sesongen. I tillegg tok hegra enormt mye småfisk. Etter rotenonbehandlingen ble det plukket opp over 7000 døde fisk utenom det måsene forsynte seg av før de havnet i oppsamlingsgarnet.
Derfor oppfordrer vi folk til å være aktsom med fisket slik at elva kan bygge seg opp igjen. Det ser lovende ut men dette tar tid.

torsdag, august 25, 2011 - 00:30 av Kent Lennart Vassdal

Jeg må si meg enig med "John" angående garnfiske i Bardalselva -sperring av elva er en uting som man bør holde seg for god til. Samtidig undres jeg litt over at folk som skriver i gjesteboka her ikke kan skrive sitt fulle navn,slik at man vet hvem de er.( Bare for å utelukke at det kunne være en tidligere "storfisker" man hadde med å gjøre.)
Men, man skal vel vokte seg vel for å kaste stein i glasshus, for det har vel altid vist seg å være en dårlig ide. Men når det er sagt, og det gjelder tjuvfiske her i bygda opp gjennom tidene, av både fastboende og hytte/feriefolk - ja da er det MANGE MANGE som har noen svin på skogen. Og i en del tilfeller tror jeg at de svina er ganske store :) Når vi nå snakker om fiske, så er det også slik at jeg og en nabo har fisket sild i flere år nå, vår og sensommer/høst og det er det også flere i Bardal som gjør. Vi har nå fått sildgarnilene avskåret flere ganger og det synes jeg er synd, for jeg mener oppriktig at det må være mulig å kunne sette seg et sildgarn på fjorden her. Fredningsoner eller ei,folk i Bodø - i fylke visste ikke engang om den eksisterte lenger etter 25 - 30 år. Så sildegarnene kommer nok på plass igjen, for no skal det saltes sild til vinteren :)

Det er forøvrig fint at det vises interesse for Bardalselva, og det er mangt og mye som kunne vært sagt/tatt opp etter rotenonbehandlinga som fant sted for noen år siden. Og hvordan er no egentlig helsetilstanden på elva vår? Jeg tror at det er tider på året at folk fra miljøetaten burde vært her og tatt prøver av vannet, både i elva og utløpet ved fjorden her.

søndag, august 21, 2011 - 22:53 av Johan

... Really nice You write no one wanted You to leave ....but what do You think when an employer saying up to You there is no good relationship to work together there was a fair chanche on good talks?He tried to put everything on me when he had a new worker for his farm that was what my experiences where.But i bet i see it wrong can someone then explain me why that guy Robin had to go then ?What i heard from that guy he wanted to work at a farm and when a family comes he was not good enough after one year is strange or dont You think?I think that farmer had no money tree in his garden he found a better worker then me with much more expiriences ,he must be verry happy i think we moved back .Has he not giving a big party?.

søndag, august 21, 2011 - 22:17 av Redaktør

Svaret mitt om det ulovlige fisket med garn var sammen med andre opplysninger om et telefonnummer som jeg ikke ville skulle bli liggende for lenge ute.
Bardal.info er helt enig med John om at all form for ulovlug fiske ikke må finne sted. Vi oppfordrer folk til å finne fram fiskestangen som oss andre.

PS .Det er kun usaklige innlegg som slettes fra denne siden.

søndag, august 21, 2011 - 20:23 av Johan

John they delete so many postings is that redaktor sensuring this page ?By the way what have You posted about fishing with nets i have readed something ?I think people should not do it that way but fishing with fiskestange :-)That was a nice thing to do!

søndag, august 21, 2011 - 19:27 av John

Hvorfor ble redaktørens svar på mitt innlegg om ulovlig fiske med garn,fjærnet?

søndag, august 21, 2011 - 15:19 av Johan

Yes i see everything wrong thats why there where talks in Bardal about a multicultural town like Rotterdam .Even talkings about Wilders the Pvv that so many people vote on him and how that comes i rememeber evensoo.No nothing all to do it has with cuture run self away is You are doing.In my opinion people have the right to hold there culture and their beleaves while people are Christian or belaeave in the Islam both i respect and even the language people want to speak at home is there own case .In Your country it wasnt an own case .Can You not imagine people who loving the multiculture having enough from that kind of shit-talk?Talks about language and culture ect?I am a person who respects that people holding there own culture ect,but what i have seen at some people in Bardal they dont like it people holding there own culture .Explain why i had to walk like a Dutchman with a norsk flag .Even putting a journalist on us to promote Norway 17 mai thats the style and when not working with talks like oh why the belgium people did where in Bardal .We had so to speak at home Norwegain how crazy are that kind of people ?I think verry crazy .

søndag, august 21, 2011 - 12:30 av Myself

seriously, you dident say the line right, Johan. They hate people from other countries, but they dont. some of the people in Bardal are "old" and when they went to school they had not heard about english. they cant help it. i think they would love to learn english and other languages. pero creo que sería difícil.Tal vez no somos hipócritas.Usted debe pensar la próxima vez que la gente no va a aprender otros idiomas. es difícil entender el lenguaje, pero no habla el idioma es más difícil. maybe you should find your spanish/ norwigean wordbook and start translating. Usted debe ser un poco estúpido. Muchos lo han entendido.

søndag, august 21, 2011 - 11:15 av Johan

How blind can people be .How many discussions have i had about cultures Even walking with the flag ohh what wanted that Sigurd that soo much !.When not accepting the Norwegain culture we had nothing to search in Norway is said verry clear to us .We had to do the same like the Norwegain people is said evenso clear .Even the english, people hated to speak is what we have seen in your little place .

lørdag, august 20, 2011 - 22:00 av Johan

I think some people are hypocrites in Bardal they hate people fra utlandet.They even hate the english language see it like a danger for their culture .

fredag, august 19, 2011 - 12:43 av you`ll never know

Er det noen som vet om De Coninck familien er i Bardal?

torsdag, august 18, 2011 - 17:08 av Beate

Takk for info.

tirsdag, august 16, 2011 - 20:07 av John

svært skuffet over ULOVLIG garnfiske etter sjøørret og laks,i og utenfor elva!! Dette er rappoortert inn på www.ulovligegarn.no og SNO representanten for området er varslet!

mandag, august 15, 2011 - 23:30 av Beate

Lurer på om noen vet om det går an å få kjøpt den flaggstanga som står på tomta til ungdomshuset?
Evt. vet om noen andre? Trenger ei til å ha på hytta:-)

Beate vassdal Westgaard 92428667

onsdag, august 3, 2011 - 16:36 av Johan

What horrible what hapened in Norway .Unbeleavable but i think culture always a problem for some people .Wanting a monoculture and no multiculture see what a mad man has done .I think its good for Norway to have a cultural debate after a while.

onsdag, juli 27, 2011 - 18:34 av Torbjørn Sætre

Mine taker går til de som har mistet noen iforbindelse med teroren på Utøya og i Oslo

onsdag, juli 27, 2011 - 01:05 av Redaktør

Fred

søndag, juni 19, 2011 - 19:54 av Torbjørn Sætre

Når starter sankthansaften i Floen ?

torsdag, juni 2, 2011 - 00:14 av Jonas

Kent Lennart Vassdal har lagt ut sitt bidrag på Norges Vakreste sted. Håper alle kan ta en tur innom og stemme fram bygda og bilde til Kent!

http://www.norgesvakrestested.no/#/bidrag/?id=2079

mandag, mai 30, 2011 - 00:56 av Redaktør

Jo , Martin...det er fint at du minner folk på om dette og ikke minst....utflytterstemnet fyller også år....det er (minst ) 25 år siden vi startet dette arbeidet

torsdag, mai 26, 2011 - 18:24 av Torbjørn Sætre

Hei
Jeg er enig med Martin både BULs 110 år og Bardal kirkes 125 år burte feires

torsdag, mai 26, 2011 - 00:21 av Martin Jøsevold

Gode venner!
Det slår meg plutselig at aktivitetsplanen for BUL mangler to ting. I uprioritert rekkefølge: Startskudd for Utfløttarstemne i 2013 (Det er faktisk bare to år til) og det faktum at BUL fyller 110 år i år. (Skal ikke det feires??)Jeg går ut fra at styret i BUL med jevne mellomrom er innom denne siden, så jeg håper at de ser dette og tar de nødvendige grep. Hva skal skje i 2013 og når skal vi feire oss selv??

Jeg konstaterer også at Bardal kirke fyller 125 år i år uten at noen av de mer kristelig anlagte personer har funnet det riktig å ta noen initiativ, ikke menighetsråd og prest engang. Det må jo være en smule enerverende for de salige å bli påminnet om en såvidt stor begivenhet av en gammel hedning som meg. Så vi kan alle glede oss over at vi har mye arbeid og mye god fest i vente. God fornøyelse! Med hilsen fra Martin